Services

Είστε εδώ

Μεγαλώνει το Brand name της επιχείρησης.

Οι ενέργειες του online marketing προβάλουν το λογότυπο της επιχείρησης συνεχώς, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο πολύ γνωστό στο κοινό που απευθύνεται η επιχείρηση. μάθετε περισσότερα ›

Διαφοροποιήστε απ τον ανταγωνισμό.

Εφόσον έχετε ένα καλό προιόν, δεν πρέπει να το περάσετε αυτό και προς τα έξω ;. μάθετε περισσότερα ›

Κερδίζετε πελάτες.

Λάμβάνοντας υπ όψιν μας κάποιες παραμέτρους όπως φύλλο, ηλικία και τόπος διαμονής, εφαρμόζουμε προηγμένες μεθόδους marketing και προσελκύουμε το κοινό (target group) . μάθετε περισσότερα ›

Η επιχείρηση αποκτά εξωστρέφεια.

Οι δημοσιεύσεις στα social media έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα μονοπάτι επικοινωνίας με τους πελάτες. μάθετε περισσότερα ›

Σας παρέχουμε

 


Content Marketing.

Δημιουργία άρθρων και περιεχομένου με στόχο την προώθηση της επιχείρησή σας και των προϊόντων σας . Περιλαμβάνει έξυπνες παρουσιάσεις προιόντων και υπηρεσιών, χρησιμοποιόντας αρθρογραφία και πολυμέσα (φωτογραφίες, video). Χρησιμοποιώντας έγκυρα hight rated site με υψηλή επισκεψιμότητα όπως το newlifestyle.gr και το fashionist.gr, οι δημοσιεύσεις μας κερδίζουν χιλιάδες αποδέκτες και μελλοντικούς σας πελάτες.

Social Marketing.

Δημιουργούμε την προσωπική σελίδα της επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter, google+, κανάλι youtube) και δημοσιεύουμε καθημερινά, πληροφορίες για την επιχείρηση όπως προίόντα, προσφορές και φωτογραφίες, video συνδέοντας την εικόνα, το άρθρο ή το video που ανεβάζουμε, με έξυπνο κείμενο που πολλές φορές δεν φαίνεται καν διαφημιστικό, αλλά προσελκύει πελατεία.

Προβολή σε ΜΜΕ.

Εκμεταλευτείτε την επισκεψημότητα και το κοινό γνωστών ΜΜΕ, τα οποία σχετίζονται με την θεματολογία της επιχείρησή σας, όπως το newslifestyle.gr και το fashionist.gr.

Google SEO.

Πρόκειται για μια στρατηγική σύμφωνα με την οποία προωθούμε λέξεις κλειδιά που αφορούν την επιχείρηση, έτσι ώστε όταν ο χρήστης αναζητά στην google κάτι σχετικό με αυτήν, να εμφανίζει σαν αποτέλεσμα την επιχείρηση μας σε υψηλές θέσεις. Είναι πολύ σημαντική υπηρεσία, καθώς η αναζήτηση στο google έχει γίνει καθημερινό εργαλείο για τον μέσο χρήστη.

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ.

Δημιουργούμε για εσάς μακέτες με γραφικά για ψηφιακή χρήση ή εκτύπωση, με το λογότυπο της επιχείρησης και τις πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ AD WORDS.

H προσωπικής σας ιστοσελίδα παρουσιάζει τις πληροφορίες που αφορούν την επιχείρηση σας, με σωστά δομημένο και ευπαρουσίαστο τρόπο. Επίσης μέσω αυτής, κατοχυρώνετε την επωνυμία της επιχείρησης στον διαδικτυακό κόσμο και προωθείτε τις δραστηριότητες σας με τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτει ένα site προηγμένης τεχνολογίας. Απ την Enterid

“Όλοι οι επαγγελματίες τωρα πια στον Πύργο μπορούν να προωθήσουν τα προιόντα τους κ τις ιδέες τους μεσα απο ένα χώρο της εναλλακτικής διαφήμισης! Αυτό το καταφέρνει με εξαιρετική δουλεία το AD Prestige. Οι διαφημίσεις του μέλλοντος θα έχουν υπόσταση μόνο στο κορυφαίο site της ηλείας.”

Ψαλτόπουλος Δημήτρης, Τα τεντζερέδια του Ζαχαρία

“Η AD PRESTIGE ΧΑΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ MARKETING.ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ”

Διονυσία Μυλωνά, Γευσηγνωσία

To newlifestyle.gr και το fashionist.gr είναι αναμφισβήτητα δύο από τα καλυτερα σάιτ με διαφορά !! Αποτελούν πολυτιμη βοήθεια στα μαγαζια μας! Σιγουρα μερίδα στο πελατολόγιο μας οφείλεται στη δουλειά που έχουν κάνει μέσα απ την διαφήμιση !! Καλη συνέχεια κ πάντα τόσο κοντά στα μαγαζιά μας !

Χριστακοπούλου Μαρία,διαιτολόγος διατροφολόγος

Αυτα τα 3-4 χρόνια που συνεργαζομαστε , έχω δεί μεγάλη διαφορά και άνοδο στην Δουλεία μου γιατι μέσα απο την διαφημιση με άρθρα η εικόνες ο πελάτης μπαινει στην διαδικασία να διαβάσει και να " πειστει" για την δουλειά μου και τι ακριβως σημαινει η λέξη Διατροφή. Πρέπει να σου πω πολλά μπράβο γιατι το ένα κομμάτι της επιτυχιάς μου είσαι και εσύ!! Καλη συνέχεια με επιτυχίες και πολυ όρεξη να εισαι πάντα διπλά μας!!!!

Σάκης Θεοδωρακόπουλος, Duomo Bites & Spirits

Το newlifestyle.gr ειναι αποτελεσματικο με μεγαλη επισκεψημοτητα.Προσωπικα μου δινει την δυνατοτητα να παρουσιαζω αυτο το ξεχωριστο που θελω να καταφερω στο χωρο μου.Καταπληκτικη σχεση τιμης-αποδοσης.Εγω χρησιμοποιω την φραση "θα ρωτησω τον διαφημιστη μου".

Νίκος Γιαννακόπουλος, My Friend's cafe, cocktail bar

 

Αν θέλετε να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

AD PRESTIGE

H AD prestige παρέχει πλήρης εξειδίκευση στην διαφήμιση με νέες τεχνολογίες και προσφέρει

στις επιχειρήσεις την σωστή προώθηση των προιόντων και των υπηρεσιών τους.

Find Us

 

Επικοινωνήστε μαζί μας